Educació Biocèntrica per a la Vida

Educació Biocèntrica per a la Vida

Objectiu

La nostra proposta formativa consisteix en l’aprenentatge grupal, integrant la proposta pedagògica de l’educació biocèntrica junt amb el treball de moviment corporal de Biodanza, que ens permet obtenir eines per viure amb una major coherència existencial i afectiva.

A qui va dirigit?

A persones como tu, interessades en el desenvolupament personal mitjançant un treball corporal, en un entorn grupal i que vulguin aprofundir en el sistema Biodanza.

Què obtens?

Desenvolupar les teves capacitats personals i adquirir eines per ser facilitador de la teva vida, en relació amb els altres i amb el teu entorn.

Durada:

2 anys (20 mòduls mensuals, un cap de setmana al mes).

Sol·licita més informació

Si estàs interessada o interessat en aquesta formació i vols conèixer-ne més, escriu-nos utilitzant el formulari següent.

El teu nom (requerit)

El teu e-mail (requerit)

Missatge

 He llegit i Accepto la Política de Protecció de Dades

Què opinen els nostres alumnes sobre la formació?

“La formació de Biodanza m’està aportant alegria de viure i un equilibri emocional i afectiu, a més d’una infinitat de coneixements biocèntrics.

Agustín Salvador Agustín Salvador

“Un viatge emocionant cap al meu interior i un reconeixement de la meva essència a través de l’altre. A més de la comprensió d’aquest procés des del principi biocèntric.

Ejemplo Neus Gallardo

“La formació de Biodanza m’està aportant un mètode per aprendre a viure i l’alegria de formar part d’un grup. Poder gaudir de la diversitat de la diferència.

Ejemplo Luis García
¡Comparteix-ho!